Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Uw specialist en service partner op het gebied van automotive! Kiest u voor Broekhuizen Automaterialen, dan kiest u voor kwaliteitsproducten en topmerken op het gebied van automaterialen, kentekenplaten, gereedschap, werkplaatsinrichting, mobiliteit, accessoires en audio/navigatie/telecom producten.

Met diverse toeleveranciers liggen er voor de garagist en particulier veel automotive mogelijkheden in omgeving Tilburg, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Oosterhout, Oirschot en Valkenswaard.

Ook voor de beste service bent u bij Broekhuizen Automaterialen aan het juiste adres!

Automaterialen

Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan één leverancier, waardoor we per leverancier de sterke punten bieden. Wij krijgen meerdere malen per dag geleverd. De kans is klein dat we een artikel niet kunnen aanbieden.

Alle soorten onderdelen en producten omtrent mobiliteit zoals ruitenwissers, accu’s, velgen sets, overige onderdelen en zelfs diverse gereedschappen zijn bij ons te verkrijgen!

Winkel assortiment

Broekhuizen Automaterialen biedt u het volledige assortiment van Carpoint, tevens leveren wij auto-, fiets- en motoraccessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor Ski boxen en Fietsendragers, maar ook voor olieën, additieven en poetsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden merken aan zoals MPM Oil, Kroon Oil, 5 in 1, Farecla, System, Autostyle, Kärcher en overige top merken!

Service

Heeft u vragen? Zoekt u een bepaald onderdeel, audio, additieven, de werking van een product of onderdeel? Wij zijn u uiteraard graag van dienst met een professionele kennis en advies. Broekhuizen Automaterialen is uw professional op het gebied van auto’s en overige mobiliteit.

Kom langs in een van onze vestigingen: Tilburg, Oirschot, Oisterwijk, Oosterhout, Kaatsheuvel of Valkenswaard!